Εκδηλώσεις

Ο Χορός του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου. Ο χορός αυτός ήταν λίγο διαφορετικός από κάθε άλλη φορά. Είχε ένα κοινωφελή στόχο. Τα έσοδά του προσφέρθηκαν για την αγορά ενός υπερηχογράφου για το Κέντρο Υγείας Τήνου.


Ο χορός έγινε στο κέντρο «ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ». Με άφθονο φαγητό και ποτό, με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Χρήστου Φιοράντη και με ασταμάτητο χορό και αστείρευτο κέφι από τους παρευρισκόμενους, η βραδιά έκλεισε νωρίς … το πρωί!

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Παναγιώτης Ρήγας, η αντινομάρχης Κυκλάδων κ. Αλέκα Προσαλόγλου, η πρόεδρος του Τμήματος Εμπορίου Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Κατερίνα Φουντουλάκη, ο δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός, ο δήμαρχος Εξωμβούργου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, ο κ. Γιώργος Ζάρπας (μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου), ο κ. Ξενόπουλος (αντιδήμαρχος του Δήμου Εξωμβούργου), ο κ. Αλέξανδρος Μέγκουλας (πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Φαλατάδου), ο κ. Γιώργος Φιλιππούσης (πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Κάμπου) η κ. Ιωσηφίνα Βιδάλη (πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Κτικάδου), ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Υγείας Τήνου κ. Γιώργος Βασιλάκης, ο διευθυντής της EMPORIKI BANK κ. Δημήτρης Βιδάλης και ο διευθυντής της EUROBANK κ. Αλέξανδρος Μανάτος.

Στο χορό έγινε και η κλήρωση των λαχνών, που είχε κυκλοφορήσει ο Εμπορικός Σύλλογος για τη συγκέντρωση χρημάτων για την απόκτηση του υπερηχογράφου. Οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς ήταν : ο κ. Γεράσιμος Περπινιάς που κέρδισε το ρολόι INVICTA αξίας 650,00 ευρώ (προσφορά του κοσμηματοπωλείου Γαβρήλου Κωνσταντίνας), η κ. Κατερίνα Κολλάρου που κέρδισε το χαλί ΑΝΑΤΟΛΙΑ αξίας 460,00 ευρώ (προσφορά των Ι. και Δ. Ορφανός και ΣΙΑ Ο.Ε.), ο κ. Νίκος Δαρμής που κέρδισε το πολυμηχάνημα PANASONIC αξίας 416,00 ευρώ (προσφορά του καταστήματος TSIMEKIS LINE), ο κ. Γιώργος Πετρόπουλος που κέρδισε την τηλεόραση HYNDAI 32ιντσών αξίας 350,00 ευρώ (προσφορά των ΑΦΟΙ Ν. ΣΤΕΡΓΙΩΤΗ Ο.Ε.Ε.) και ο κ. Παύλος Βιδάλης που κέρδισε τη φωτογραφική μηχανή KODAK 10 mpx αξίας 300,00 ευρώ (προσφορά του καταστήματος ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ της κ. Χρύσας Παρασκευά).

Συνεύρεση του Εμπορικού Συλλόγου με το Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου Εξωμβούργου

Μία όμορφη βραδιά την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010, στο εστιατόριο «ΑΠΟΔΡΑΣΗ» στη Στενή με φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική, χορό και πολύ κέφι πρόσφερε ο Εμπορικός Σύλλογος Τήνου στα μέλη του Κ.Η.Φ.Η. (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) του Δήμου Εξωμβούργου. Επ’ ευκαιρίας, έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Το φλουρί κέρδισε ο κ. Αντώνης Δελατόλας (κοινωνικός λειτουργός του Δήμου Εξωμβούργου στο πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»), ο οποίος έλαβε και το αναμνηστικό γούρι του από τον Εμπορικό Σύλλογο.


Εκτός από μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, στη συνεστίαση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Εξωμβούργου κ. Παναγιώτης Κροντηράς, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Εξωμβούργου κ. Αντώνης Βιδάλης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Φώσκολος , ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Στενής κ. Στέφανος Ζαλώνης, η υπεύθυνη του Κ.Η.Φ.Η. κ. Κατερίνα Χρηστίδη και το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η.

Η διοργάνωση της βραδιάς έγινε με αρωγούς και συμπαραστάτες τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου, τα οποία πρόσφεραν, για να πετύχει η συνεστίαση αυτή, ό,τι χρειαζόταν δωρεάν. Ευχαριστούμε τα κρεοπωλεία ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΡΟΥΠΑΣ, Ο ΜΠΟΡΑΣ, ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ, ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΝΤ. ΨΑΡΡΟΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΒΑΓ. ΨΑΡΡΟΥ, το οπωροπωλείο ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΚΥΡ - ΜΙΧΑΛΗ, τους παραγωγούς της λαϊκής αγοράς κ. κ. ΙΑΚΩΒΟ ΣΙΩΤΟ, ΜΙΧΑΛΗ ΑΛΒΕΡΤΗ και ΙΩΣΗΦ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ, το αρτοποιείο ΑΦΟΙ ΔΕΛΑΤΟΛΑ, το ζαχαροπλαστείο ΝΟΥΦΑΡΑ για τη βασιλόπιτα και το κατάστημα BAZAAR για το γούρι της βραδιάς. Ευχαριστούμε, επίσης, τον κ. Αλβέρτη Κωνσταντίνο (Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Δήμου Εξωμβούργου) για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του καταστήματός του και την προσωπική του εργασία.Μετά από λίγες μέρες ο Εμπορικός Σύλλογος έλαβε ευχαριστήρια επιστολή από τους υπεύθυνους του Κ.Η.Φ.Η. για τη όμορφη βραδιά που χάρισε στους ηλικιωμένους.
Κοπή πίτας με το Κ.ΑΠ.Η. του Δήμου Τήνου

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 το Κ.ΑΠ.Η. του Δήμου Τήνου έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα. Με έκπληξη ακούσαμε τον πρόεδρο του Κ.ΑΠ.Η. να ανακοινώνει ότι τα μέλη του αριθμούν πλέον τα 500.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο δήμαρχος Τήνου κ. Ορφανός, ο δήμαρχος Εξωμβούργου κ. Κροντηράς, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δωροθέου του Β΄ πατήρ Γεώργιος Φανερός, ο καθολικός αρχιεπίσκοπος κ. Νικόλαος Πρίντεζης, ο αντιπρόεδρος του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. κ. Γκύζης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μέλη του επαρχιακού συμβουλίου, ο προϊστάμενος της Πυροσβεστικής Τήνου, εκπρόσωποι του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ο πρόεδρος κ. Βιδάλης Κώστας και μέλη του συμβουλίου του Κ.ΑΠ.Η και πλήθος κόσμου!!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τήνου είχε και σε αυτήν την εκδήλωση δυναμικό παρόν. Δώρισε στο Κ.ΑΠ.Η. ένα τρικάναλο καρδιογράφο, αξίας 1.800,00 ευρώ, ο οποίος αγοράστηκε από τις συνδρομές των μελών του. Επίσης ανέλαβε τη συλλογή των δώρων για τον ετήσιο, αποκριάτικο χορό του.

Υπερηχογράφος … Στόχος επετεύχθη !!!

Η Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 ήταν μία σημαντική μέρα για τον Εμπορικό Σύλλογο της Τήνου. Ένας από τους σπουδαιότερους στόχους του Συλλόγου μας έγινε πραγματικότητα. Η απόκτηση και η παράδοση ενός ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ στο Κέντρο Υγείας Τήνου είναι πλέον γεγονός.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πατήρ Γεώργιος Ασημομύτης ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεου Β΄, οι βουλευτές Κυκλάδων κ. Ρήγας και κ. Παπαμανώλης, ο νομάρχης Κυκλάδων κ. Μπάιλας, ο δήμαρχος Τήνου κ. Ορφανός, ο δήμαρχος Εξωμβούργου κ. Κροντηράς, ο έπαρχος Τήνου κ. Μωραΐτης, μέλη των δύο δημοτικών συμβουλίων, μέλη του επαρχιακού συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος του Ι.ΤΗ.Π. κ. Απέργης Σάββας, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου κ. Γιαννόπουλος, ο προϊστάμενος της Πυροσβεστικής Τήνου κ. Μαυραγάνης, ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος κ. Μιχάλης Βιδάλης, ο πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Τήνου κ. Βασιλάκης, τα μέλη του Δ.Σ. του Κ.Υ.Τ., το επιστημονικό προσωπικό του Κ.Υ.Τ. και ο κ. Χριστοφίδης ιατρός του Νοσοκομείου Σύρου.


Για την επίτευξη του στόχου αυτού πρόσφεραν πολλοί και πολλά. Προσωπική εργασία, πολλές εργατοώρες από τους εθελοντές αυτής της προσπάθειας, χορηγίες και συμπαράσταση από την πλειοψηφία των Τηνίων πολιτών.

Εκτός από τους Τήνιους πολίτες (οι οποίοι συμμετείχαν με ιδιωτική πρωτοβουλία είτε με την αγορά λαχνών είτε με την καταβολή χρημάτων στο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, είτε με τη συμμετοχή τους στο χορό), στην προσπάθεια αυτή είχαμε συμπαραστάτες τοπικούς φορείς (δημόσιους και ιδιωτικούς).

 

 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Ανδρέας Τσιμέκης μίλησε για την πρωτοβουλία αυτή.

«Κυρίες και κύριοι

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τήνου σας καλωσορίζει και σας ευχαριστεί για την παρουσία σας στη σημερινή εκδήλωση. Είναι γνωστό σε όλους ότι η συλλογική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά αποτελέσματα. Με γνώμονα αυτή την πεποίθηση ιδρύονται οι σύλλογοι, με αυτή την πεποίθηση λειτουργεί και ο δικός μας σύλλογος, ο οποίος έχει και οικονομικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα, για ένα πολύ απλό λόγο. Από τη στιγμή που τα μέλη του δεν είναι αποκομμένα από την κοινωνία, είναι προφανές ότι, παράλληλα με την επιδίωξη της οικονομικής ευημερίας, πρέπει να στοχεύουν και στην κοινωνική ευημερία, αφού θεωρούνται δύο στοιχεία αλληλένδετα.

Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι όταν οι όποιες προσπάθειες κινούνται στα πλαίσια της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού και μοναδικό σκοπό έχουν την εξυπηρέτηση και τη στήριξη όλων των πολιτών, θα πρέπει να στηρίζονται από όλους τους φορείς. Γιατί, είναι γεγονός ότι, επανειλημμένα τονίζεται η αξία του εθελοντισμού στον αγώνα για πολύπλευρη ανάπτυξη.

Η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας και θεωρούμε ότι η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου για την αγορά του Υπερηχογράφου με τη βοήθεια των μελών μας, των Τηνίων πολιτών και ορισμένων φορέων του νησιού θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Χρειάστηκε πολύς αγώνας για να φτάσουμε σήμερα εδώ, αγώνας από τη μία για τη συγκέντρωση των χρημάτων και από την άλλη για να αντιμετωπίσουμε την έντονη άρνηση ορισμένων γι’ αυτό το εγχείρημα.

Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει, το μηχάνημα παραδίδεται σήμερα στο Κέντρο Υγείας Τήνου με την ελπίδα ότι θα γίνει, με τη βοήθεια του επιστημονικού προσωπικού που μας το πρότεινε, παράγοντας βελτίωσης και ενίσχυσης του συστήματος υγείας.

Επίσης σε αυτό το σημείο, θέλω να αναφέρω δύο ενέργειες του Συλλόγου μας, που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της τρίτης ηλικίας. Μετά από απόφαση του Δ.Σ. παραθέσαμε γεύμα στα μέλη του Κ.Η.Φ.Η. του Δήμου Εξωμβούργου, το οποίο συνδυάστηκε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας και στη συνέχεια προχωρήσαμε στη δωρεά ενός τρικάναλου καρδιογράφου, αξίας 1.800,00 ευρώ στο Κ.ΑΠ.Η. του Δήμου Τήνου, το κόστος του οποίου καλύφθηκε από τις συνδρομές των μελών μας.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε :

Τον πρόεδρο κύριο Ρουμελιώτη και το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας για την σημερινή αυτή εκδήλωση, Την Κυρία Αλοιμόνου Ευγενία για την δωρεάν παραχώρηση των εισιτηρίων για την μεταφορά του ιατρικού μηχανήματος. Όλα τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και σε όλους τους Τηνίους που βοήθησαν οικονομικά.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε : 
το Δήμο Τήνου 5.000,00 ευρώ 
το Δήμο Εξωμβούργου 3.000,00 ευρώ 
το Σύλλογο Βουρνιώτισσας 2.000,00 ευρώ 
το Σύλλογο Αρνάδου 200,00 ευρώ 
το Σύλλογο Αγίου Ρωμανού 350,00 ευρώ 
το Σύλλογο Αγ. Βαρβάρας, Αγ. Ιωάννη Πόρτο, Αγ. Σώστη 500,00 ευρώ 
το Σύλλογο Απανταχού Αγαπιανών 200,00 ευρώ 
το Σύλλογο Επαγγελματιών Δήμου Εξωμβούργου 500,00 ευρώ 
το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων 200,00 ευρώ 
τον Πολιτιστικό Ενωτικό Σύλλογο Κώμης 500,00 ευρώ 
το Σύλλογο Κυνηγών Τήνου 500,00 ευρώ 
την Αδελφότητα Τηνίων εν Αθήναις 200,00 ευρώ 
την Π.Ε.Φ. Ολυμπιακός 200,00 ευρώ 
το Προσωπικό της Δ.Ο.Υ. Τήνου 115,00 ευρώ 
το Κ.Τ.Ε.Λ. Τήνου 300,00 ευρώ 
τα ΤΑΞΙ Τήνου 200,00 ευρώ 
την ΥΔΡΩ Τήνου 300,00 ευρώ 
τον ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΣΜΟΣ 500,00 ευρώ 
το Βιδάλη MARKET 2.000,00 ευρώ 
το DIA SUPER MARKET 2.000,00 ευρώ 
το Βιδάλη ΜΠΕΤΟ 500,00 ευρώ 
το Χάλαρη Α.Ε. 1000,00 ευρώ 
το Προσωπικό της τράπεζας EUROBANK 150,00 ευρώ 
το Προσωπικό της τράπεζας Πειραιώς 300,00 ευρώ 
τον Πανώριο Νίκο 300,00 ευρώ 
το Φιοράντη Χρήστο 500,00 ευρώ 
τον Κομνηνό Νίκο 500,00 ευρώ 
το Βασιλάκη Γεώργιο 1.000,00 ευρώ 
Και αρκετοί άλλοι που ήθελαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. 
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.»

Εκλογές Εμπορικού Συλλόγου Τήνου

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010 διεξήχθησαν οι εκλογές του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Τήνου για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπή για την επόμενη τριετία.

Παρουσία της δικαστικής αντιπροσώπου κ. Σοφίας Σερέλη και ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του Συλλόγου για τη διεξαγωγή των εκλογών (παραβάν, κάλπης, ψηφοδέλτια κ.τ.λ.) η ψηφοφορία διεξήχθη από τις 18:30 έως και τις 20:30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Τήνο.


Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν οι :
 • Βιδάλης Χαράλαμπος
 • Καλαμπαλίκης Νικόλαος
 • Κελαδίτης Ιωάννης
 • Κολλάρου Λουκία
 • Μαραγκουδάκης Ιωάννης
 • Ορφανός Δημήτρης
 • Παπακωνσταντοπούλου Μέμη
 • Πολυκανδρίτη Ευσταθία
 • Τζανουλίνος Μιχάλης
 • Τσιμέκης Ανδρέας

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή ήταν οι :
 • Κολλάρος Νικόλαος
 • Μίντζας Παναγιώτης
 • Παρασκευάς Αντώνιος

Μετά το πέρας των εκλογών, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής : ψήφισαν 106 μέλη, βρέθηκαν 106 έγκυρα, 0 λεύκα, 0 άκυρα.


Ως τακτικά μέλη (με σειρά πλειοψηφίας) είναι :
 • Τσιμέκης Ανδρέας με 81 ψήφους
 • Κολλάρου Λουκία με 66 ψήφους
 • Κελαδίτης Ιωάννης με 59 ψήφους
 • Ορφανός Δημήτρης με 42 ψήφους
 • Πολυκανδρίτη Ευσταθία με 34 ψήφους
 • Παπακωνσταντοπούλου Μέμη με 33 ψήφους
 • Μαραγκουδάκη Ιωάννη με 32 ψήφους

Ως αναπληρωματικά μέλη :
 • Βιδάλης Χαράλαμπος με 27 ψήφους
 • Τζανουλίνος Μιχάλης με 26 ψήφους
 • Καλαμπαλίκης Νικόλαος με 24 ψήφους

Ως Εξελεγκτική Επιτροπή αναδείχθηκαν και οι τρεις συμμετέχοντες.
 • Κολλάρος Νίκος με 61 ψήφους
 • Μίντζας Παναγιώτης με 38 ψήφους
 • Παρασκευάς Αντώνιος με 37 ψήφους

Η αθρόα συμμετοχή των μελών μας στη διεξαγωγή αυτών των εκλογών ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για όλους, συμμετοχή που επιβεβαιώνει ότι οι όποιες επιδιώξεις, οι όποιες ενέργειες του Συλλόγου είτε στον εμπορικό, είτε στον κοινωνικό, είτε στον πολιτιστικό τομέα, έδωσαν νέα διάσταση στο ρόλο του και επηρέασαν θετικά το σκεπτικό των επαγγελματιών, οι οποίοι συνειδητοποίησαν ότι άλλαξαν πολλά από τα αρνητικά του παρελθόντος.


Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στις 18:30 στα γραφεία του Συλλόγου έγινε η πρώτη συνεδρίαση. Κύριο θέμα της συνεδρίασης αυτής ήταν η σύσταση του νέου Δ.Σ. Έτσι λοιπόν, μετά από ψηφοφορία μεταξύ των τακτικών μελών, ομόφωνα αποφασίστηκε ότι το νέο Δ.Σ. θα έχει την εξής σύσταση :


 • Πρόεδρος : Ανδρέας Τσιμέκης 
 • Αντιπρόεδρος : Παπακωνσταντοπούλου Μέμη 
 • Γενική Γραμματέας : Πολυκανδρίτη Ευσταθία 
 • Ταμίας : Κολλάρου Λουκία 
 • Αντιπρόεδρος Β΄ : Μαραγκουδάκης Ιωάννης 
 • Ειδικός γραμματέας : Κελαδίτης Ιωάννης 
 • Υπεύθυνος παραεμπορίου : Ορφανός Δημήτρης

Επίσης αποφασίσθηκε ότι τα αναπληρωματικά μέλη θα αναλάβουν τις εξής αρμοδιότητες :

 • Βιδάλης Χαράλαμπος, βοηθός σύνταξης της εφημερίδας
 • Τζανουλίνος Μιχάλης,
 • Καλαμπαλίκης Νικόλαος, αρμόδιος για την πληροφόρηση της ιστοσελίδας του συλλόγου μας.

Ο μεγάλος αριθμός των επιχειρηματιών που ψήφισε και στήριξε αυτό το θεσμό αυξάνει την ευθύνη του Δ.Σ. στο τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και δίνει νέα κίνητρα για εντατικοποίηση των προσπαθειών προς κάθε κατεύθυνση. Αυτό βέβαια συνεπάγεται και τη συνεχή παρουσία των μελών μας δίπλα μας, γιατί με τη βοήθειά τους θα επισημαίνονται σφαιρικά τα προβλήματα και θα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα.

Ο Χορός του Εμπορικού Συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 ο ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου. Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο «EXO» με την ορχήστρα του Χρήστου Φιοράντη να κρατάει το κέφι αμείωτο μέχρι τις τέσσερις το πρωί.


Τα νούμερα των λαχνών που κέρδισαν και τα δώρα της λαχειοφόρου ήταν :
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 303 : Αισθητικές Παρεμβάσεις ~ αδυνατιστικές κρέμες σώματος αξίας 60,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 560 : Απέργη Φαρμακείο ~ κρέμες προσώπου ΚΟΡΡΕΣ αξίας 55,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 942 : Αφοι Ν. Στεργιώτη Ο.Ε. ~ τηλεόραση 15 ιντσών PLASMA αξίας 150,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 131 : Βιδάλης Κοσμήματα ~ δερμάτινο σακίδιο ALVIERO MARTINI αξίας 250,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 153 : Βιδάλης Market ~ δωροεπιταγές αξίας 45,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 233 :Βιδάλης Market : δωροεπιταγές αξίας 45,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 531 : Βιδάλης Market : δωροεπιταγές αξίας 45,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 558 : Βιδάλης Market : δωροεπιταγές αξίας 45,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 512 : Βιδάλης Market : δωροεπιταγές αξίας 45,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 256 : Γαβρήλου Κόσμημα : σετ κοσμημάτων αξίας 150,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 510 : Δελλατόλας Αντώνης : τροχός γενικής χρήσεως αξίας 60,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 11 :Dia % Discount Market : δωροεπιταγή αξίας 50,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 15 : Dia % Discount Market: δωροεπιταγή αξίας 50, 00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 611 : Emporio : πουκάμισο TIMPERLANT αξίας 118,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 551 :Επιπλώσεις Ορφανός Γ. & Δ. : σετ χαλιών κρεβατοκάμαρας αξίας 150,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 199 : Ζάρπα Χρώματα: τρυπάνι BLACK & DECKER αξίας 60,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 505 : Ηλεκτροτεχνική Δημ. Γιαννίτση : δωροεπιταγή αξίας 40,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 140 : Κιβωτός Νώε : χρηματοκιβώτιο αξίας 56,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 272 : Νούφαρα ζαχαροπλαστείο : δωροεπιταγή αξίας 50,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 246 : Νούφαρα ζαχαροπλαστείο : δωροεπιταγή αξίας 50,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 536 : Ο Μπόρας : δωροεπιταγή αξίας 50,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 591 : Παγανέλης Α.Ε. : πιεστικό μηχάνημα αξίας 180,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 588 : Πλυτά Κρυσταλλία : προϊόντα αξίας 65,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 177 : Πλυτά Κρυσταλλία : προϊόντα αξίας 65,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 205 : Τζανουλίνος Μιχάλης : διακοσμητικό κερί αξίας 200,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 673 : Tinos Clean: δωροεπιταγή αξίας 50, 00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 550 : Tinos Clean: δωροεπιταγή αξίας 50, 00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 298 : Το Παντοπωλείο : δωροεπιταγή αξίας 50,00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 706 : Tsimekis Line: συσκευή FAX της PANASONIC ΚΧ- 205 αξίας 130, 00 ευρώ
 • ΛΑΧΝΟΣ Νο 517 : Φάρμα ο Κουρούπας : δωροεπιταγή αξίας 50,00 ευρώ

Ευχαριστούμε τους κ.κ. Αμοιραλή Γιώργο και Μιχάλη (ιδιοκτήτες του καταστήματος EXO) για την άψογη εξυπηρέτηση και την εξαιρετική ποιότητα του μενού, τον κ. Φιοράντη και την ορχήστρα του για την υπέροχη μουσική βραδιά, τα μέλη του Συλλόγου που στήριξαν το χορό με τα δώρα τους και βέβαια ευχαριστούμε …

Όσους τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση : το Δήμαρχο Τήνου κ. Ορφανό και Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Τήνου, τον πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Δήμου Εξωμβούργου κ. Αλβέρτη, τον πρόεδρο του Συλλόγου της Βουρνιώτισσας κ. Μίντζα, τον πρόεδρο κ. Ζάρπα, τον αντιπρόεδρο κ. Κολλάρο και το μέλος κ. Μαυράκη του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.Ο. Τήνου, εμπόρους – μέλη του Συλλόγου μας και κυρίως παρευρισκόμενους που δεν ανήκουν στο Σύλλογό μας.